Om os   Kontakt   Links   English
 
 
  Flow simulering
 
  Termisk simulering
 
  Rådgivning
 
   
   
   
   
   
   
   
   

 

 

Om 4C-Technologies
4C-Technologies blev stiftet i 2004 som et konsulentfirma for brugere og producenter af trykstøbegods. Firmaet er geografisk placeret i Skive i Danmark.

Lars Feldager Hansen er stifter og ejer af firmaet og har mere end 30 års erfaring med trykstøbeprocessen. Han dimitterede fra Danmarks Tekniske Universitet som procesingeniør og han har mere end syv års erfaring som udviklingschef i et stort trykstøberi i Nordeuropa og har efterfølgende arbejdet i tre år hos en stor bilproducent med udvikling af trykstøbte magnesium komponenter.

Dette har givet 4C-Technologies en unik kombination af teoretisk viden og ikke mindst praktisk viden fra den daglige produktion.

Kunderne varierer fra små støberier med få ansatte til store leverandører indenfor bilbranchen med 10.000 af ansatte. Kunderne er placeret over det meste af verden, bl.a Skandinavien, Europa, USA, Sydafrika og Australien.

For at kunne give kunderne den bedste rådgivning har 4C-Technologies etableret et samarbejde med strategiske partnere i USA, Asien (Taiwan og Kina) og Australien. Dette er gjort for at sikre, at 4C-Technologies kan levere den bedste og nyeste viden indenfor trykstøbeområdet.

4C-Technologies . Hemmersvej 24 . DK-7800 Skive.- 2446 0936 .